Διοικητικό δίκαιο
Οι σχέσεις πολίτη-κράτους είναι οι πλέον πολύπλοκες καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος και διαταράσσονται συνεχώς. Από τη μια πλευρά ένας γραφειοκρατικά δυσκίνητος δημόσιος τομέας, από την άλλη μια περιθωριοποιημένη εφαρμογή του άρθρου 4 του Συντάγματος, στο οποίο θεμελιώνεται η ισότητα και ισονομία μεταξύ των πολιτών, προκαλούν συνεχώς τριγμούς στην εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στους δημόσιους οργανισμούς. Η ανάγκη προστασίας των πολιτών, που είναι το αδύναμο μέλος αυτής της σχέσης, χρήζει όσο ποτέ ιδιαίτερης επιμέλειας, καθώς την θεωρούμε ακρογωνιαίο λίθο του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνουμε τη διεκπαιρέωση πάσης φύσεως διαφορών μεταξύ ιδιωτών(πολιτών και εταιρειών) και δημόσιων οργανισμών, αιτήσεων θεραπείας, προφυγών κατά πράξεων επιβολής προστίμων, τελωνειακών παραβάσεων/κατασχέσεων, πολεοδομικών διαφορών, διαφορών κοινωνικής ασφάλισης και οιασδήποτε διαφορά από διοικητικές κυρώσεις. Επιπλέον διαπεραιώνουμε υποθέσεις προστασίας τόσο από αστική ευθύνη του Δημοσίου όσο και από εξωσυμβατική ευθύνη από μη εφαρμογή ευρωπαϊκού δικαίου.
Πολυτιμότερο εφόδιο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας η συνεχής παρακολούθηση των διοικητικών, νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων όπως και των διαρκών αλλαγών των Οδηγιών και Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.